Modify

Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

Last modified 4 years ago

#9567 closed defect (fixed)

TP-Link WR1043ND WiFi hangs

Reported by: yiannisy Owned by: developers
Priority: normal Milestone: Barrier Breaker 14.07
Component: packages Version: Trunk
Keywords: wireless, atheros, TL-WR1043ND Cc: gyiakoumis@…

Description

Hi,

I use a TP-link WR1043ND and have issues with my WiFi. The SSID will suddenly disappear for a few seconds and then come back shortly after that (laptop loses connection to the AP for the "dead" period).

I updated to a pre-RC5 image (r27133), after comments from jow that several wireless fixes had been pushed. Unfortunately I keep getting the same problems. I didn't find any useful info in the logs to trace the problem, let me know if I can provide any better help for debugging..

Thanks,
Yiannis

Attachments (0)

Change History (5)

comment:1 Changed 7 years ago by medve540 <bghome@…>

I have problem with WIFI too. Client disconnects after a few minutes, it cannot connect to the router after that. I have to reboot the router to connect again.
I use a WR-1043ND v1.8, tried with 10.03.1-RC5-testing and trunk.

comment:2 Changed 7 years ago by nbd

please try latest trunk

comment:3 Changed 7 years ago by medve540 <bghome@…>

I tested with the Backfire RC5 (r27608). It works as expected, even under heavy traffic load.

comment:4 Changed 7 years ago by nbd

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

comment:5 Changed 4 years ago by jow

  • Milestone changed from Attitude Adjustment 12.09 to Barrier Breaker 14.07

Milestone Attitude Adjustment 12.09 deleted

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.