Modify

Opened 9 years ago

Closed 8 years ago

Last modified 4 years ago

#5358 closed defect (fixed)

opkg fails to connect to webserver with vlans on brcm963xx

Reported by: Daniel Dickinson <crazycshore@…> Owned by: developers
Priority: normal Milestone: Barrier Breaker 14.07
Component: packages Version:
Keywords: Cc:

Description

opkg works with no vlans, but with vlans enabled on brcm963xx (specifically a Comtrend CT-5621, which is a 96348GW-11 board) opkg appears to be doing nothing after the

Connecting to 192.168.x.x

message. Ctrl-C stops it but even after six minutes it doesn't time out.

Attachments (1)

opkg-vlan-tcpdump.tar.bz2 (109.5 KB) - added by Daniel Dickinson <crazycshore@…> 9 years ago.
tcpdump of opkg with vlans enabled, host, eth1 and eth1.0

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

comment:1 Changed 9 years ago by Daniel Dickinson <crazycshore@…>

I can confirm that on a Tecom GW6200 as well.

Changed 9 years ago by Daniel Dickinson <crazycshore@…>

tcpdump of opkg with vlans enabled, host, eth1 and eth1.0

comment:2 Changed 8 years ago by florian

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

comment:3 Changed 4 years ago by jow

  • Milestone changed from Attitude Adjustment 12.09 to Barrier Breaker 14.07

Milestone Attitude Adjustment 12.09 deleted

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.