Modify

Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

Last modified 4 years ago

#5042 closed defect (fixed)

qos-scripts and luci-app-qos don't show up in menuconfig

Reported by: Daniel Dickinson <cshore@…> Owned by: developers
Priority: normal Milestone: Barrier Breaker 14.07
Component: packages Version:
Keywords: Cc:

Description

For luci-app-qos renaming the directory from luci-qos to luci-tcqos fixed it. There is something weird going on there.
(This isn't from a feed, but rather a direct svn checkout, because luci-qos wasn't showing up when using feeds)

qos-scripts appears to have control characters or some such that aren't visible but screw things up. I say this because the attached re-entered from scratch Makefile works.

This is all with fresh svn checkouts.

Attachments (1)

fixed-qos-scripts-makefile.diff (1.1 KB) - added by Daniel Dickinson <cshore@…> 9 years ago.
re-entered qos-scripts Makefile to fix qos-scripts not showing up in menuconfig

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 9 years ago by Daniel Dickinson <cshore@…>

re-entered qos-scripts Makefile to fix qos-scripts not showing up in menuconfig

comment:1 Changed 9 years ago by nico

Did you try with a revision post r15563?

comment:2 Changed 9 years ago by florian

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Fixed with [15563].

comment:3 Changed 4 years ago by jow

  • Milestone changed from Attitude Adjustment 12.09 to Barrier Breaker 14.07

Milestone Attitude Adjustment 12.09 deleted

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.