Modify

Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 4 years ago

#2396 closed defect (fixed)

VLAN does not work on FON AP

Reported by: anonymous Owned by: developers
Priority: normal Milestone: Barrier Breaker 14.07
Component: base system Version:
Keywords: 7.0.7, VLAN, Atheros, FON Cc:

Description

FON (OpenWRT Kamikaze 7.0.7) connected via 802.1q capable connection. Connectivity was verified by using a Debian Etch notebook.

Network configuration of OpenWRT FON:

Non tagged configuration was 192.168.0.248/24, this works. VLAN config was done with on FON:

vconfig add eth0 2
ip link set eth0.2 up
ip addr add 192.168.1.99/24 dev eth0.2
ping 192.168.1.6

192.168.1.6 is a Debian Etch based server.

Expected result: Echo Reply from 192.168.1.6

FON did not got any packet from 192.168.1.6 but tcpdump shows that 192.168.1.6 got packets from FON and it sent echo-replies. Same VLAN config was set up on a Debian Etch notebook, which was used to replace FON to eliminate possibility of a misconfiguration of switch or server. Notebook was able do communicate via VLAN w/o limitations.

Attachments (0)

Change History (2)

comment:1 Changed 10 years ago by nbd

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

fixed in r10238

comment:2 Changed 4 years ago by jow

  • Milestone changed from Attitude Adjustment 12.09 to Barrier Breaker 14.07

Milestone Attitude Adjustment 12.09 deleted

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.