Modify

Opened 22 months ago

Last modified 22 months ago

#22280 new defect

WG3526 2nd AP on Radio1 crashes router

Reported by: xewonder Owned by: developers
Priority: highest Milestone:
Component: packages Version: Trunk
Keywords: Cc:

Description

After creating 2nd AP router crashes Radio1 truns off and the following error is seen

133.200000] ------------[ cut here ]------------
[ 133.200000] WARNING: CPU: 2 PID: 31 at /home/denisd/build/openwrt/build_dir/target-mipsel_1004kc+dsp_musl-1.1.14/linux-ramips_mt7621/mt76-2016-03-04/mt7603_mac.c:1202 mt7603_mac_work+0x204/0x280 [mt7603e]()
[ 133.220000] Modules linked in: pppoe ppp_async iptable_nat pppox ppp_generic nf_nat_ipv4 nf_conntrack_ipv6 nf_conntrack_ipv4 ipt_REJECT ipt_MASQUERADE xt_time xt_tcpudp xt_state xt_nat xt_multiport xt_mark xt_mac xt_limit xt_id xt_conntrack xt_comment xt_TCPMSS xt_REDIRECT xt_LOG xt_CT slhc nf_reject_ipv4 nf_nat_redirect nf_nat_masquerade_ipv4 nf_nat nf_log_ipv4 nf_defrag_ipv6 nf_defrag_ipv4 nf_conntrack_rtcache nf_conntrack iptable_raw iptable_mangle iptable_filter ip_tables crc_ccitt mt7603e mt76x2e mt76 mac80211 cfg80211 compat ledtrig_usbdev ip6t_REJECT nf_reject_ipv6 nf_log_ipv6 nf_log_common ip6table_raw ip6table_mangle ip6table_filter ip6_tables x_tables tun leds_gpio xhci_mtk xhci_plat_hcd xhci_pci xhci_hcd gpio_button_hotplug usbcore nls_base usb_common
[ 133.290000] CPU: 2 PID: 31 Comm: kworker/u8:2 Not tainted 4.4.7 #1
[ 133.290000] Workqueue: phy1 mt7603_mac_work [mt7603e]
[ 133.300000] Stack : 8f918200 80450000 803cb860 000004b2 8ed65224 00000001 8f804614 8f918218
[ 133.300000] 00000088 80063244 803cb860 00000002 0000001f 804a365c 803e705c 8f95bd54
[ 133.300000] 80450000 80060fcc 80450000 804c0000 80452118 8045211c 803d0144 8f95bd54
[ 133.300000] 80450000 80040bf0 8f804614 8f95bd8c 000003e5 00000000 00000000 0095bd74
[ 133.300000] 8ed65020 8faff100 8faff300 31796870 00000000 00000000 00000000 00000000
[ 133.300000] ...
[ 133.330000] Call Trace:
[ 133.330000] [<80016640>] show_stack+0x50/0x84
[ 133.340000] [<801aa604>] dump_stack+0x84/0xbc
[ 133.340000] [<8002bb3c>] warn_slowpath_common+0xa0/0xd0
[ 133.350000] [<8002bbf0>] warn_slowpath_null+0x18/0x24
[ 133.350000] [<8ed65224>] mt7603_mac_work+0x204/0x280 [mt7603e]
[ 133.360000] [<8003e858>] process_one_work+0x214/0x358
[ 133.360000] [<8003f740>] worker_thread+0x2dc/0x444
[ 133.370000] [<80043e78>] kthread+0xdc/0xe8
[ 133.370000] [<80005478>] ret_from_kernel_thread+0x14/0x1c
[ 133.380000]
[ 133.380000] ---[ end trace 20669aec906b31ad ]---

Attachments (0)

Change History (1)

comment:1 Changed 22 months ago by xewonder

Good day all,

Sorry for above... the "submit" button was pressed before making a proper post.

Anyways...

Seems that Radio0(5Ghz) works ok when adding additional APs.
It's only Radio1(2.4GHz) that crashes the router (wil above error [and more of the same] on log) after adding 2nd AP.

Thanks

Add Comment

Modify Ticket

Action
as new .
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.