Modify

Opened 2 years ago

Closed 2 years ago

Last modified 2 years ago

#20978 closed defect (not_a_bug)

TP-Link TL-WDR4900 v1 missing in menuconfig

Reported by: anonymous Owned by: developers
Priority: normal Milestone:
Component: packages Version: Trunk
Keywords: Cc:

Description

I wanted to build my own image for TP-Link TL-WDR4900 v1 (mpc85xx) but it is missing in the target profile list. There is just TL-WDR4900 v2 listed (ar7xxx/ar9xxx).

https://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wdr4900 says v1 and v2 are fully supported.

Attachments (0)

Change History (6)

comment:1 Changed 2 years ago by daniel.petre@…

Change target from ar71xx to mpc85xx !

comment:2 Changed 2 years ago by anonymous

Does this do the trick? Isnt there any other settings a profile would change, like kernel modules, switch ports, ect?

Still missing though they should add the target profile.

comment:3 Changed 2 years ago by nbd

  • Resolution set to not_a_bug
  • Status changed from new to closed

comment:4 Changed 2 years ago by anonymous

  • Resolution not_a_bug deleted
  • Status changed from closed to reopened

Why was this ticket closed without any comment about why it was closed??? The menu entry for this model which is supported by the wiki article IS MISSING. Add it please.

comment:5 Changed 2 years ago by nbd

  • Resolution set to not_a_bug
  • Status changed from reopened to closed

People already mentioned that you selected the wrong platform. TL-WDR4900 v1 is not an ar71xx device, so you won't find it in the profile list for ar71xx.

Select the mpc85xx target and you will find it there. Now please leave this ticket closed, the bug tracker is no place for support questions.

comment:6 Changed 2 years ago by anonymous

sorry :'<

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.