Modify

Opened 3 years ago

#19780 new defect

No Wi-Fi in MT7620

Reported by: anonymous Owned by: developers
Priority: high Milestone:
Component: packages Version: Trunk
Keywords: wireless Cc:

Description

Hello

I have platform with MT7620. I create firmeware using build root from main repository. I compilet firmeware with kmod-mt76 but I still not have wi-fi

In log

[   15.730000] ieee80211 phy0: rt2x00lib_request_eeprom_file: Error - Failed to request EEPROM.
[   15.750000] rt2800_wmac: probe of 10180000.wmac failed with error -11
[   23.510000] 8021q: adding VLAN 0 to HW filter on device eth0

my configure file
/etc/config/network

config interface 'loopback'
        option ifname 'lo'
        option proto 'static'
        option ipaddr '127.0.0.1'
        option netmask '255.0.0.0'

config globals 'globals'
        option ula_prefix 'fd03:2ef6:2b50::/48'

config interface 'lan'
        option ifname 'eth0.1'
        option proto 'dhcp'
        option macaddr '00:11:22:33:33:56'

and my
/etc/config/wireless

config wifi-device 'wlan0'
        option type 'mac80211'
        option channel '6'
        option disabled '0'

config wifi-iface
        option device 'wlan0'
        option ssid 'Network'
        option mode 'ap'
        option key 'root'
        option network 'wwan'

and iwconfig

eth0.1    no wireless extensions.

lo        no wireless extensions.

eth0      no wireless extensions.

Attachments (0)

Change History (0)

Add Comment

Modify Ticket

Action
as new .
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.