Modify

Opened 3 years ago

Closed 3 years ago

#19611 closed defect (worksforme)

WNDR4300 - its again sysupgrade from LuCi not working...

Reported by: anonymous Owned by: developers
Priority: highest Milestone: Chaos Calmer 15.05
Component: packages Version: Trunk
Keywords: Cc:

Description

... maintaining settings and without - not working.
It manifests itself in a lack of boot after the update - probably stop start because of the entry in partial mode starting with the need to manually confirm whether to start on, or go into repair mode (I do not have a serial cable to check it out - recently, about dozens of revision ago, or so).

Attachments (0)

Change History (3)

comment:1 Changed 3 years ago by AdamK

With the WNDR4300's when you sysupgrade you may also need to power cycle the device in order to get the WiFi radios working/detected.
I compiled r45621 and sysupgrade worked just fine. Current trunk is r45655 which I have just kicked off a build now. Can you be a bit more specific on your environment? E.g. are you compiling the source code yourself, and does the new image actually boot up with just the factory default settings or does it fail to even load after rebooting? If the latter your build is faulty and you should delete your openwrt directory entirely and get a fresh download of the trunk code, rebuild from scratch. Back up your config before you erase anything.

comment:2 Changed 3 years ago by anonymous

Sorry for the confusion - in fact I somehow disappeared obligatory package for this machine (I had marked as a module, and was supposed to be and should be marked as built-in): uboot-envtools (as an option in ubi-utils).
Please cancel the ticket.

comment:3 Changed 3 years ago by florian

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.