Modify

Opened 3 years ago

Closed 3 years ago

#19581 closed defect (duplicate)

IPv4-Address is shown as "?"

Reported by: anonymous Owned by:
Priority: highest Milestone: Chaos Calmer 15.05
Component: luci Version: Trunk
Keywords: Cc:

Description

Linux 3.18.11 #1 SMP Thu Apr 23 22:38:47 UTC 2015 armv7l GNU/Linux

openwrt r45566
trunk

I set up 2 wifi devices in Client mode both are connected and everything is working

WRT54GL dd-wrt r21676

20:AA:4B:3E:5E:39 192.168.1.10

DIR-615-E dd-wrt r14896

BE:A3:86:4B:61:EE 192.168.1.11

Luci > Network > Wifi

Note that the network to which we are connected is shown under "Associated Stations", and that the "IPv4-Address" is shown as "?".

see http://www.gypsy-designs.com/098.jpg

router: WRT1900AC

Attachments (0)

Change History (4)

comment:1 follow-up: Changed 3 years ago by anonymous

i think this is the same issue as ticket #19557 from 4 days ago.

comment:2 Changed 3 years ago by anonymous

Have a look at ticket 12151. It proposes using sys.net.mac_hints instead.
I tried it and it works so far for me on BB 14.07

comment:3 in reply to: ↑ 1 Changed 3 years ago by anonymous

Replying to anonymous:

i think this is the same issue as ticket #19557 from 4 days ago.

Yes.

comment:4 Changed 3 years ago by nbd

  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from new to closed

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.