Modify

Opened 3 years ago

Closed 3 years ago

#17700 closed defect (duplicate)

Build failed with TPLINK WR1043ND V2 profile

Reported by: anonymous Owned by: developers
Priority: normal Milestone: Chaos Calmer 15.05
Component: base system Version: Trunk
Keywords: WR1043ND V2 Cc:

Description

Default makes a long time, so I chose a profile for my modem. But build finished with error "undefined reference to `ath79_register_m25p80'"

It happens because ./build_dir/target-mips_34kc_uClibc-0.9.33.2/linux-ar71xx_generic/linux-3.10.49/arch/mips/ath79/Kconfig is wrong:

config ATH79_MACH_TL_WR1043ND
	bool "TP-LINK TL-WR1043ND support"
	select SOC_AR913X
	select ATH79_DEV_ETH
	select ATH79_DEV_GPIO_BUTTONS
	select ATH79_DEV_LEDS_GPIO
	select ATH79_DEV_M25P80
	select ATH79_DEV_USB
	select ATH79_DEV_WMAC

config ATH79_MACH_TL_WR1043ND_V2
	bool "TP-LINK TL-WR1043ND v2 support"
	select SOC_QCA955X
	select ATH79_DEV_ETH
	select ATH79_DEV_GPIO_BUTTONS
	select ATH79_DEV_LEDS_GPIO
	select ATH79_DEV_SPI
	select ATH79_DEV_USB
	select ATH79_DEV_WMAC

It is seen that in the second block is missing line "select ATH79_DEV_M25P80", which is responsible for the selection of driver for this modem. After adding this compilation is carried out without any problems.

Attachments (0)

Change History (1)

comment:1 Changed 3 years ago by nbd

  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from new to closed

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.