Modify

Opened 4 years ago

Last modified 2 years ago

#16684 new defect

lzma-loader fails on TP-LINK TL-WR1043ND v1

Reported by: daniel@… Owned by: developers
Priority: highest Milestone:
Component: packages Version: Trunk
Keywords: ar71xx lzma-loader tl-wr1043nd Cc:

Description

sysupgrade to a current snapshot reliably bricks the device and devices are stacking up on my doorstep

## Booting image at bf020000 ...
   Uncompressing Kernel Image ... Error: inflate() returned -3
GUNZIP ERROR - must RESET board to recover

this applies to all manual builds I made as well as to the current builds as found on downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/openwrt-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-*

interestingly, an initramfs generated by the same build DOES work

## Booting image at 81000000 ...
   Uncompressing Kernel Image ... OK

Starting kernel ...



OpenWrt kernel loader for AR7XXX/AR9XXX
Copyright (C) 2011 Gabor Juhos <juhosg@openwrt.org>
Decompressing kernel... done!
Starting kernel at 80060000...

Attachments (0)

Change History (4)

comment:1 Changed 4 years ago by Ingram

I upgraded one of my devices to r40896 (the snapshot from day before) and experienced no problems.

comment:2 Changed 4 years ago by nbd

does this still happen in current versions, or was it just a temporary bad build?

comment:3 Changed 4 years ago by bittorf@…

it seems to be 50% reproduceable, when you flash in a failsafe-session.

comment:4 Changed 2 years ago by cmoegele

still there with r47106 on 1043nd v1.8
initramfs works, but sysupgrade fails.
CC 15.05 is running well

Add Comment

Modify Ticket

Action
as new .
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.