Modify

Opened 5 years ago

#13796 new defect

WR941ND v3 doesn't rout

Reported by: anonymous Owned by: developers
Priority: normal Milestone: Chaos Calmer 15.05
Component: base system Version: Trunk
Keywords: Cc:

Description

I set up two access point (one is WR1043ND, ip address 10.1.1.3, and the other is WR941ND v3, ip address 10.1.1.2) at my home. The 941 is connected to the LAN port of the modem router (ip address 10.1.1.1) and the 1043 is attached to an ethernet over power adapter (please see the attached figure for my network setup).

When my laptop is roaming from 941 to 1043, the access point switching is flawless. However when my laptop roams from 1043 to 941, it will take 5 minutes for the access point switching to take place. During the 5 mins switching time, my laptop can ping 10.1.1.2 but not other devices (can't even ping 10.1.1.1). However if I ssh to the 941, the 941 can ping all devices in my network. After 5 minutes, my laptop can ping all devices and the network will work as normal again.

I have this problem for backfire 10.03.1, attitude adjustment 12.09 and barrier breaker r37092.

Attachments (3)

Media Network.jpg (52.7 KB) - added by anonymous 5 years ago.
Network configuration
Wireless 941.txt (444 bytes) - added by anonymous 5 years ago.
Wireless config file for 941
Wireless 1043.txt (444 bytes) - added by anonymous 5 years ago.
Wireless config file for 1043

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

Changed 5 years ago by anonymous

Network configuration

Changed 5 years ago by anonymous

Wireless config file for 941

Changed 5 years ago by anonymous

Wireless config file for 1043

Add Comment

Modify Ticket

Action
as new .
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.