Modify

Opened 5 years ago

Last modified 2 years ago

#12491 new defect

TL-WR1043ND: 10baseT device makes entire switch slow

Reported by: spectra@… Owned by: developers
Priority: normal Milestone: Barrier Breaker 14.07
Component: kernel Version: Attitude Adjustment 12.09 Beta
Keywords: Cc:

Description

On my TP-Link TL-WR1043ND v1 (switch rtl8366rb), ethernet speed drops to 10mbit when a 10baseT device is attached.
The 100 and 1000baseT devices are correctly shown as such, but traffic between two of those is immediately limited to 10baseT as soon as a 10baseT device is connected to the switch.
I'd be glad to be of further help. Just let me know if you need anything.

Attachments (0)

Change History (5)

comment:1 Changed 4 years ago by jow

  • Milestone changed from Attitude Adjustment 12.09 to Barrier Breaker 14.07

Milestone Attitude Adjustment 12.09 deleted

comment:2 Changed 3 years ago by renatoriolino@…

I have the same issue with Barrier Breaker. Is there a solution for this or this is a hardware issue?

comment:3 Changed 2 years ago by thomas@…

I can confirm this too on Barrier Breaker 14.07 r42625

comment:4 Changed 2 years ago by bittorf@…

can you please test CC15.05 or trunk?

comment:5 Changed 2 years ago by thomas@…

I testes CC15.05 and trunk and the behaviour is the same: Network speed immidiately drops to about 3MB/s if a 10baseT device is plugged in

Add Comment

Modify Ticket

Action
as new .
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.