Modify

Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

Last modified 4 years ago

#12351 closed defect (no_response)

TP-Link openwrt-ar71xx-generic-dir-825-b1-squashfs-sysupgrade 12.09 Beta - eth1 doesn't connect

Reported by: gortab@… Owned by: developers
Priority: high Milestone: Barrier Breaker 14.07
Component: kernel Version: Attitude Adjustment 12.09 Beta
Keywords: wan eth1 beta Cc: .ray-ven

Description

After a sysupgrade from 10.03.1 to 12.09 eth1 (wan) won't establish a connection. Couldn't find a reason, as syslog and kernellog say eth1 is up.
Couldn't test any further be cause i need my internet. Could try an trunk image or something though

Attachments (0)

Change History (7)

comment:1 Changed 5 years ago by birnbacs@…

Experienced similar error on Backfire (10.03.1-RC6, r28680). Error disappeared after opening the firewall to forward all packets in general and from WAN. After that the interface behaved as expected and changing the mentioned rules back did not affect operation.

comment:2 Changed 5 years ago by birnbacs@…

followup: hardware was TL-WR1034ND

comment:3 Changed 5 years ago by anonymous

comment:4 Changed 5 years ago by anonymous

@bimbacs - this is not the same issue, because the connection on wan would be established anyways, you just wouldn't reach a website. The connection doesn't establish at all.

comment:5 Changed 5 years ago by nbd

Please try current trunk or AA 12.09

comment:6 Changed 5 years ago by nbd

  • Resolution set to no_response
  • Status changed from new to closed

comment:7 Changed 4 years ago by jow

  • Milestone changed from Attitude Adjustment 12.09 to Barrier Breaker 14.07

Milestone Attitude Adjustment 12.09 deleted

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.