Modify

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

Last modified 4 years ago

#11966 closed defect (wontfix)

transmission-web displays wrong symbols

Reported by: regmeplease@… Owned by: obsy
Priority: normal Milestone: Barrier Breaker 14.07
Component: packages Version: Trunk
Keywords: transmission-web Cc:

Description

The webpage shows literal HTML entities instead of the proper character. This is because the "&" is escaped as "&".
For example,the line you see in the screenshot in HTML reads as:

<div class="torrent_peer_details">Downloading from 13 of 32 peers - &amp;darr; 1.20 MB/s &amp;uarr; 5 kB/s</div>

I'm not sure this defect is from upstream or not.

Attachments (1)

shot-0068.png (39.7 KB) - added by regmeplease@… 6 years ago.
screenshot of the bug

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 6 years ago by regmeplease@…

screenshot of the bug

comment:1 Changed 6 years ago by regmeplease@…

It seems (http://www.transmissionbt.com/images/screenshots/Clutch-Large.jpg) this defect has been introduced in OpenWrt package.

comment:2 Changed 6 years ago by obsy

  • Owner changed from developers to obsy
  • Status changed from new to assigned

Bug in current version (2.61) - see https://trac.transmissionbt.com/ticket/4987. Should be resolved in next version.

comment:3 Changed 6 years ago by blogic

  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from assigned to closed

comment:4 Changed 4 years ago by jow

  • Milestone changed from Attitude Adjustment 12.09 to Barrier Breaker 14.07

Milestone Attitude Adjustment 12.09 deleted

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.