Modify

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

Last modified 4 years ago

#11836 closed defect (invalid)

Having LuCI - Lua configuration message after 192.168.1.1 and being unable to get in my router

Reported by: andrei.halle@… Owned by:
Priority: high Milestone: Barrier Breaker 14.07
Component: luci Version: Trunk
Keywords: Cc:

Description

I didn't know how to have a proper way to describe my problem. Firstly i really don't know what i did wrong in the openwrt Luci configuration interface.

Now my router is unreachable and when i type 192.168.1.1 (having no static ip adress set for my network card) when i type ipconfig /all DHCP is enabled, i have this problematic address 169.254 .... and i have a default gateway set to 192.168.1.2. I made all it can be done i try to reach to router with windows telnet, with putty and there's no way to reach it.

I type 192.168.1.1 from my browser, i have a blank page with Luci - Lua configuration on the left top of it and after that something tells that i can connect to my router. I tried with 192.168.1.2 but i didn't have the message Luci-Lua configuration.

And there is also something strange, i have an Openwrt SSID in the ones i could see.

What's the problem ???

Attachments (0)

Change History (2)

comment:1 Changed 6 years ago by jow

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

We don't know and the ticket system is no support channel.
Follow the generic dailsafe instructions in the wiki.

comment:2 Changed 4 years ago by jow

  • Milestone changed from Attitude Adjustment 12.09 to Barrier Breaker 14.07

Milestone Attitude Adjustment 12.09 deleted

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.