Modify

Opened 6 years ago

Last modified 4 years ago

#11587 new defect

wifi does no normal up mode mesh

Reported by: fadxcom@… Owned by: developers
Priority: normal Milestone: Barrier Breaker 14.07
Component: packages Version: Trunk
Keywords: Cc:

Description

root@OpenWrt:/# uname -a
Linux OpenWrt 3.3.7 #1 Mon Jun 4 15:18:00 MSK 2012 mips GNU/Linux

root@OpenWrt:/# dmesg
....
[ 42.560000] Compat-wireless backport release: compat-wireless-3.4-rc3-1-1-r32041
[ 42.570000] Backport based on linux-stable.git v3.4-rc3

root@OpenWrt:/# cat /etc/config/wireless
config 'wifi-device' 'radio0'

option 'type' 'mac80211'
option 'phy' 'phy0'
option 'hwmode' '11ng'
list 'ht_capab' 'SHORT-GI-40'
list 'ht_capab' 'DSSS_CCK-40'
list 'ht_capab' 'RX-HT40-SGI'
list 'ht_capab' 'TX-STBC'
list 'ht_capab' 'RX-STBC1'
option 'channel' '7'
option 'htmode' 'HT40+'
option 'country' 'US'
option 'txpower' '20'


config 'wifi-iface'

option 'device' 'radio0'
option 'mode' 'mesh'
option 'mesh_id' 'Mesh'
option 'network' 'wan'

After entering the command wifi, nothing happens.Packages go in one direction.

root@OpenWrt:/# ifconfig wlan0
wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:27:22:8C:5C:52

UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:6 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:32
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:2568 (2.5 KiB)

root@OpenWrt:/# iw dev wlan0 station dump
empty

If you write to the console iw dev wlan0 set channel 7 HT40+ then everything starts to work.

Please excuse me for my english.

Attachments (0)

Change History (1)

comment:1 Changed 4 years ago by jow

  • Milestone changed from Attitude Adjustment 12.09 to Barrier Breaker 14.07

Milestone Attitude Adjustment 12.09 deleted

Add Comment

Modify Ticket

Action
as new .
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.