Modify

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

Last modified 4 years ago

#11208 closed defect (wontfix)

045e:076e Microsoft LifeCam HD-5001 same hardware as HD-5001

Reported by: anonymous Owned by: developers
Priority: normal Milestone: Barrier Breaker 14.07
Component: other Version: Trunk
Keywords: Cc:

Description

045e:076d Microsoft LifeCam HD-5000
045e:076e Microsoft LifeCam HD-5001

should be same hardware with different look

i am using HD-5001, errors occur

root@OpenWrt:/# mjpg_streamer -i "input_uvc.so -d /dev/video0" -o "output_http.s
o -p 8080"
MJPG Streamer Version: svn rev: exported

i: Using V4L2 device.: /dev/video0
i: Desired Resolution: 640 x 480
i: Frames Per Second.: 5
i: Format............: MJPEG

Adding control for Pan (relative)
UVCIOC_CTRL_ADD - Error: Invalid argument
Adding control for Tilt (relative)
UVCIOC_CTRL_ADD - Error: Invalid argument
Adding control for Pan Reset
UVCIOC_CTRL_ADD - Error: Invalid argument
Adding control for Tilt Reset
UVCIOC_CTRL_ADD - Error: Invalid argument
Adding control for Pan/tilt Reset
UVCIOC_CTRL_ADD - Error: Invalid argument
Adding control for Focus (absolute)
UVCIOC_CTRL_ADD - Error: Invalid argument
mapping control for Pan (relative)
UVCIOC_CTRL_MAP - Error: Invalid argument
mapping control for Tilt (relative)
UVCIOC_CTRL_MAP - Error: Invalid argument
mapping control for Pan Reset
UVCIOC_CTRL_MAP - Error: Invalid argument
mapping control for Tilt Reset
UVCIOC_CTRL_MAP - Error: Invalid argument
mapping control for Pan/tilt Reset
UVCIOC_CTRL_MAP - Error: Invalid argument
mapping control for Focus (absolute)
UVCIOC_CTRL_MAP - Error: Invalid argument
mapping control for LED1 Mode
UVCIOC_CTRL_MAP - Error: Invalid argument
mapping control for LED1 Frequency
UVCIOC_CTRL_MAP - Error: Invalid argument
mapping control for Disable video processing
UVCIOC_CTRL_MAP - Error: Invalid argument
mapping control for Raw bits per pixel
UVCIOC_CTRL_MAP - Error: Invalid argument

o: www-folder-path...: disabled
o: HTTP TCP port.....: 8080
o: username:password.: disabled
o: commands..........: enabled

Unable to start capture: Protocol error

i: Error grabbing frames

i don't know whether it is the reason that the hard id is different(045e:076e) with 045e:076d, which caused the Protocol error
or i have not installed the right ipks

openwrt ver r31151
ipks related i have installed:

kmod-usb-core 3.2.12-1
kmod-usb-ohci 3.2.12-1
kmod-usb2 3.2.12-1
libusb 0.1.12-2
libusb-1.0 1.0.8-1
usbutils 004-1

kmod-i2c-core 3.2.12-1
kmod-input-core 3.2.12-1
kmod-usb-core 3.2.12-1
kmod-video-core 3.2.12-1

kmod-video-uvc 3.2.12-1
kmod-nls-base 3.2.12-1

mjpg-streamer r148-3
libjpeg 6b-1
librt 0.9.33-104
libpthread 0.9.33-104

Attachments (0)

Change History (3)

comment:1 Changed 6 years ago by anonymous

I changed a new lifecam HD-6000 works well

comment:2 Changed 6 years ago by florian

  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from new to closed

Please report these bugs to the upstream webcam maintainers.

comment:3 Changed 4 years ago by jow

  • Milestone changed from Attitude Adjustment 12.09 to Barrier Breaker 14.07

Milestone Attitude Adjustment 12.09 deleted

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.