Modify

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#11096 closed task (no_response)

bug of latest backfire firmware

Reported by: jameslord Owned by: developers
Priority: response-needed Milestone: Bugs Paradise
Component: base system Version: 10.03.1
Keywords: roboswitch bug Cc:

Description (last modified by jogo)

root@OpenWrt:/# logread | grep switch

Sep 8 15:55:06 OpenWrt user.info kernel: roboswitch: Probing device eth0:
Failed to enable switch
Sep 8 15:55:06 OpenWrt user.info kernel: roboswitch: Probing device eth1:
found a 5325! It's a 5350.

maybe have something to do with roboswitch, this is a bug long time ago,
and now it seems it appears again:(

10.03.1, r30807

Attachments (0)

Change History (4)

comment:1 Changed 6 years ago by jogo

  • Description modified (diff)
  • Priority changed from highest to response-needed

comment:2 Changed 6 years ago by jogo

  • Description modified (diff)

comment:3 Changed 6 years ago by jogo

Gah, I'm not awake enough yet.

root@OpenWrt:/# logread | grep switch
Sep  8 15:55:06 OpenWrt user.info kernel: roboswitch: Probing device eth0: Failed to enable switch
Sep  8 15:55:06 OpenWrt user.info kernel: roboswitch: Probing device eth1: found a 5325! It's a 5350.

So there are two interfaces, and it detects a switch on the second one. So it looks like it is working?

What exactly is the issue?

comment:4 Changed 6 years ago by jogo

  • Resolution set to no_response
  • Status changed from new to closed

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.