Modify

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

Last modified 4 years ago

#10432 closed defect (fixed)

r29130 broke telnet startup for intial login.

Reported by: thomas+openwrt@… Owned by: developers
Priority: normal Milestone: Barrier Breaker 14.07
Component: packages Version: Trunk
Keywords: Cc:

Description

Due to r29130 /etc/init.d/telnet's has_root_pwd() function now finds x instead of a ! or an encrypted password. This behavior can be confirmed using a build based of r29154 where the system starts up as it should and ends up only listening for ssh and not telnet. I have also verified the bad behavior by running the bash function against the basefiles version of /etc/shadow.

Unfortunately, I can not provide any more logs or verification until I get my hands on a JTAG/serial as my device does not have working tftp flashing. The device in question is a E3000 which is running an image based of the patches and instructions from http://wiki.openwrt.org/toh/linksys/e3000

I am not sure if this is related to #10431, but I am also unable to get failsafe to work.

Attachments (0)

Change History (2)

comment:1 Changed 6 years ago by jow

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Fixed with r29183.

comment:2 Changed 4 years ago by jow

  • Milestone changed from Attitude Adjustment 12.09 to Barrier Breaker 14.07

Milestone Attitude Adjustment 12.09 deleted

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed .
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.